top of page

7. Ulusal Çevre ve Ekoloji Öğrenci Kongresi 16-17 Nisanda Ankara’da!

Bu yıl yedincisi düzenlenecek olan Ulusal Çevre ve Ekoloji Öğrenci Kongresi; Hacettepe Üniversitesi Biyoloji Topluluğu ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi Biyoloji ve Genetik Topluluğu Ekoloji Grubu’nun güçlerini birleştirmesi ile, 16-17 Nisan 2016 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Sıhhıye Kampusü’nde gerçekleşecek.

Türkiye üniversitelerindeki Biyoloji lisans bölümlerinden başı çekenler arasında olan Hacettepe Üniversitesi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi ile bu üniversitelerin ekoloji alanında da çalışmalar yürütmekte olan öğrenci toplulukları olan HUBİTO ve ODTÜ BİYOGEN; Türkiye’de bu alanda gerçekleşen en büyük öğrenci kongresine imza atacak. 7. UÇEK’te çevre ve ekoloji ana başlıkları altında; deniz, orman, bozkır ekosistemleri ile bu ekosistemlerin doğallığını koruma, beşerî faaliyetler ile bu faaliyetlerin çevreye etkileri, çevre politikaları, vb. konular ele alınacak.

16-17 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleşecek olan 7. UÇEK’e sunumlarıyla katılmak isteyenler 25 Mart 2016 tarihlerine kadar 7ucek.org adresinde belirtilen şartlar doğrultusunda sunumlarını tarafımıza ulaştırmalılar.

Katılımcı olarak kongremize katılmak isteyenler buradan kayıtlarını gerçekleştirebilirler.

İlgili Yazılar

IV.Taksonomi Yaz Okulu Kayıtları Başladı!

Prof. Dr. Süphan KARAYTUĞ siz değerli ekoloji okurlarını taksonomi yaz okuluna davet ediyor: Değerli biyoçeşitlilik araştırmacıları, İlki 20 yıl önce Akdeniz Üniversitesi’nde düzenlenen Taksonomi Yaz

bottom of page